La Ignorancia Mata…

MAYAS

TORNAR A KALEIDOSFERA

MAYAS

Les 7 profecies Mayas?
Els Mayas no parlen del final del món, és més, específicament diuen que tot es transforma, que l’únic que perdura és l’esperit, en el seu viatge d’evolució fins a nivells superiors. La profecia maya ens parla de canvis que succeiran a nivell físic en el planeta, i a la consciencia de la raça humana.
 
Possiblement, la civilització maya va ser una de les més importants de la història. Hi ha vestigis històrics que existeixen des dels anys 400 a. C., si bé el seu origen real es remunta, d’acord als propis mayas, a milers d’anys enrere, com supervivents directes del cataclisme atlant. Entre l’any 300 al 900 d. C es marca la culminació del seu apogeu per els temps moderns. Tenien grans coneixements d’astronomia i matemàtiques, posseïen un sistema d’escriptura jeroglífic i van construir impressionants edificacions. Però tota aquesta grandesa es va veure reduïda a res quant, per causes desconegudes, les ciutats mayas van ser abandonades i envaïdes per la selva.
Van ser descobertes desprès de varis segles (XIX) i són les úniques proves que donen testimoni a tota aquesta grandiositat.
 
Els Codis
Els Savis Mayas de Palenque (Chiapas, Mèxic) van saber alguna cosa a l’estudiar el cosmos i els seus calendaris sagrats. Ells tenien un missatge per transmetre a les generacions d’aquest temps i van deixar senyals a través de signes i jeroglífics perquè els descobríssim. Però… Què diuen aquest codis i aquestes profecies?
 
Un d’aquests codis secrets diu que al 1475 el consell suprem dels mayas va revelar que començava un cicle de 520 anys, que conclouria a la primavera de 1995, i que coincidiria amb el fi del període d’obscuritat que els espanyols portarien a aquestes terres anys més tard, cosa que també van saber que succeiria.
 
Per això van començar a ocultar els seus texts sagrats, ja que Colón arribaria a Amèrica el 1492 i Cortès a Mèxic l’any 1519. Aquests savis mayas van profetitzar que a partir del 1995 començarà la era de Itza o l’edat del coneixement.
 
La Profecia
Es diu que entre l’any 1995 i el 2012 la humanitat rebrà la llum del coneixement des del cor de la galàxia. Diuen que això succeirà quan els éssers humans despertin els seus cossos de llum i transcendeixin les seves ombres. Així, és possible rebre la llum del coneixement i arribar a ser éssers lluminosos. El cos adormit de la humanitat ha de despertar. Aquesta és la raó per la què, des de fa un temps, han començat a tornar mayas del temps e l’esplendor del seu poble a entregar-nos les claus que faran efectiu aquest despertar, entregant-nos el seu antic coneixement secret. Aquests coneixements sagrats ens prepararan per la edat d’Itza, una edat de coneixement, que diuen, començarà a finals de l’any 2012.
 
La seva visió del món no era planetària, tenien una connexió amb el centre de la galàxia, per això els seus cicles del temps no tenien una escala humana.
Els mayas pensen que el món tal i com el coneixem avui, finalitzarà després d’aquests tretze últims baktunes. El 13 és el número sagrat maya, el número del moviment i el més elevat.
 
 
La humanitat ja va viure varis cicles abans del que ens trobem actualment. Un d’ells seria el de la Atlàntida, que va concloure amb la desaparició d’aquest continent. El seu coneixement va anar a parar a Egipte i al golf de Mèxic. Això explicaria la cultura olmeca i l’origen dels seus coneixements secrets. Va haver-hi tres grans cicles més, corresponents a altres grans civilitzacions de la humanitat, que al igual que l’Atlàntida, també van desaparèixer. Ara un altre gran cicle estaria a punt de concloure.
 
Hi ha un fluxe d’aconteixements que no podem dominar. Estem tots en un riu que… Ai! Qui sap a on els portarà! Es decisió vostra que fer o no fer dins d’aquest riu. Oposar-se al seu corrent o fluir amb ell, deixant-se portar.
 
Ja tenim les llavors dins nostre. Estem a l’inici del renaixement de la civilització maya. I tots nosaltres podem ser mayas. Ser maya no és una qüestió racial, sinó espiritual. Maya és algú harmonitzat amb la Terra i l’univers. Els mayas no parlen del final del món, és més, específicament diuen que tot es transforma, que l’únic que queda és l’esperit en el seu viatge d’evolució a nivells superiors.
 
La primera profecia anuncia el final del present cicle, que des de 1999 queden 13 anys i que cada home està a la sala dels miralls per trobar en el seu propi interior la seva naturalesa multidimensional… que el nostre sol gira al voltant d’Alción, el sol cnetral de les Pléyades, i que tots dos sistemes giren al voltant de la ment, i que al centre de la galàxia, en un gir que dura 200 milions d’anys.
 
Amb aquesta profecia els mayas volen obrir la ment de l’home a la galàxia. Deixant codificat al seu calendari la data clau per la transformació definitiva: a finals del any 2012
 
La segona profecia diu que les respostes de tot estan a l’interior de l’home, que el seu comportament determina el seu futur i afirma que la humanitat es troba en un moment de transició fonamental cap a una nova manera de percebre l’univers… que la terra i el sistema solar estan rebent un raig de llum, energia i informació des del centre de la galàxia, que està provocant un augment de la vibració del planeta, de les ones cerebrals i les cèl·lules de l’home, que s’estan posant en ressonància, en equilibri amb la nova freqüència, ocasionant enormes canvis en el seu comportament.
 
La segona profecia mostra dos camins: un de comprensió i tolerància, un altre de por i destrucció. En els dos casos s’aprenen les lliçons necessàries per la evolució de la consciència. Som nosaltres els que hem de decidir quin dels dos triem; són el cel i l’infern manifestats simultàniament.
 
Ens diu que la humanitat es dirigeix cap a una nova època d’harmonia, que per arribar a ella tenim d’afrontar les nostres grans pors i acceptar que les situacions difícils, que vivim per aprendre, conservant la pau en qualsevol situació que ens toqui viure, per difícil que sigui, doncs podrem mantenir i augmentar la nostre energia interna produint un estat de vibració alta i un estat de respecte per tot el que existeix. Les situacions difícils estaran ales nostres vides mentre necessitem aprendre alguna cosa d’elles.
 
La tercera profecia diu que hem de prendre consciencia de la nostra influença en el planeta per no seguir equivocant-nos, provocant la seva destrucció, com ha succeït al llarg de la història… que els processos d’industrialització sense sentit ecològic han provocant amb les seves brosses un augment general de la temperatura del planeta i que això s’accentuarà amb l’augment de l’activitat del sol, causat per l’energia que es rep des del centre de la galàxia, ocasionant grans canvis del clima i en els vents.
 
Seran vòrtexs d’energia que netejaran la superfície de la terra, que són la manifestació de la disconformitat del nostre planeta i de les energies elementals contingudes al seu interior.
 
La quarta profecia ens diu que l’home ha d’acabar amb la seva conducta depredadora per sincronitzar-se amb els ritmes de la naturalesa i ajustar-se als canvis que portaran a tot l’univers a una era d’harmonia, que els canvis de clima produiran la desfeta dels pols, permetent que la terra es netegi i reverdeixi novament, originant grans canvis en la composició física dels continents on vivim.
 
Totes les profecies busquen un canvi a la ment de l’home, doncs l’univers està generant tots aquests processos perquè la humanitat s’expandeixi per la galàxia comprenent la seva integritat fonamental amb tot el que existeix.
 
La quinta profecia diu que tots els sistemes basats en la por, sobre els que esta fonamentada tota la nostra civilització, es transformaran simultàniament amb el planeta i l’home per donar pas a una nova realitat d’harmonia.
 
Els sistemes fallaran per enfrontar a l’home amb si mateix, fer-li veure la necessitat de reorganitzar la societat i continuar en el camí de la evolució que ens portarà a comprendre la co-creació. El diner deixarà de fer-se servir com a medi d’intercanvi, i els símptomes que sorgeixen des de diferents parts del món semblen confirmar-ho.
 
Sorgiria un únic camí espiritual comú per tota la humanitat que acabarà amb tots els límits establerts entre les diferents maneres de veure a Déu.
 
El nou dia galàctic està anunciat a totes les religions i cultes com una època de pau i harmonia per a tota la humanitat. Es clar aleshores que tot el que no produeixi aquest resultat ha de desaparèixer o transformar-se. La nova època de llum i d’harmonia universal no pot tenir una humanitat basada en la economia militar de la imposició de veritats per la força ni en un sistema no equitatiu de distribució de la riquesa representant el diner, la riquesa virtual i la especulació financera.
 
El Temps del No Temps
L’albada de la galàxia ha de basar-se en el profund respecte dels uns pels altres, i en el reconeixement de que tot el que existeix és com una altra part de cada un. Per això, no es necessitaran aparells repressius ni els sistemes tecnològics de comunicacions existents, doncs l’home estarà connectat mentalment, per lo que la violència deixarà d’existir.
 
Estem al final del cicle de la nit de 5125 anys. Al final d’un dia galàctic de 26.000 anys, a punt d’entrar a l’albada de la galàxia. L’època de canvi que els Mayas van denominar “el temps del no temps”, que també va ser profetitzada per altres cultures i religions. Totes coincideixen en que està a punt de succeir un canvi de grans proporcions i, al final de l’últim gir aproximadament, vindria un període de caos que conduirà a una nova fase de la evolució de la consciència i a canvis sense precedents en l’home.
La sisena profecia Maya diu que en els pròxims anys apareixerà un cometa la qual trajectòria posarà en perill la existència mateixa de l’home. Els Mayas veien als cometes com agents de canvi que venien a posar en moviment l’equilibri existent, per que certes estructures es transformaran i permetran la evolució de la consciència col·lectiva. Totes les coses tenen el lloc que els hi correspon, totes les circumstàncies, encara les més adverses, són perfectes per generar comprensió sobre la vida i per desenvolupar la consciència sobre la creació.
 
La sèptima profecia ens parla del moment en que en el sistema solar, en el seu gir cíclic, surt de la nit per entrar a l’albada de la galàxia. Diu que en els 13 anys que van de l’any 1999 al 2012, la llum emesa des del centre del a galàxia, sincronitza a tots els essers vius i els permet accedir voluntàriament a una transformació interna que produeix noves realitats i tots els éssers humans tenen la oportunitat de canviar i trencar les seves limitacions rebent un nou sentit, la comunicació a través del pensament. Els homes que voluntàriament trobin el seu estat de pau interior elevant la seva energia vital portant la seva freqüència d’energia vital de la por cap a l’amor, podran captar i expressar-se a través del pensament, i amb ell, florirà el nou sentit.
 
La energia addicional del reig emès dona la oportunitat als homes que estiguin a una freqüència de vibració alta, i en aquest sentit, ampliarà la consciència de tots els homes, generant una nova realitat individual, col·lectiva i universal.
 
La reintegració de les consciències individuals de milions de éssers humans despertarà una nova consciència en la que tos comprendran que són part d’un mateix organisme gegant. La capacitat de llegir el pensament entre els homes revolucionarà totalment la civilització.
 
En aquest moment comprendrem que som part integral d’un únic organisme, i ens connectarem amb la terra, els uns amb els altres, amb el nostre sol i amb la galàxia sencera. Tots els homes entendran que el regne mineral, vegetal, animal i tota la matèria escampada per l’univers a totes les escales, des d’un àtom, fins una galàxia, són éssers vius, amb una consciència evolutiva. A partir de l’any 2012, tots les relacions estaran basades en la tolerància i la flexibilitat, doncs l’home sentirà als altres, part de si mateix.
 
Anuncios

Una respuesta

  1. Paul

    M’encanta,només soc un nen de 10 anys però aixó m’encanta i m’agradaria de gran ajudar a descifrar aquests missatges i tot ho demes perquè es important pel futur

    enero 28, 2012 en 3:19 pm

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s